Alles over OYOY

OYOY is een Deens merk van interieurspullen. De bedoeling van dit merk is vooral om functionele producten te ontwerpen die bovendien ook gemaakt worden vanuit goede, kwalitatieve materialen. Daarenboven bestaan deze kwalitatieve materialen in mooie kleuren en vormen. De inspiratie haalt dit merk uit de klassieke Scandinavische stijl. Deze stijl proberen ze dan wat te combineren met een eenvoudig Japans design. Hierbij wordt er veel rekening gehouden met de combinatie van kleuren en materialen.

Misschien vind je de merknaam OYOY wel vreemd. Als je de naam OYOY goed bestudeert, dan zie je dat de merknaam uit twee keer het deeltje OY bestaat. Dit merk heeft zijn inspiratie gehaald bij de letter OY. Deze letters worden immers overal ter wereld op Deense vliegtuigen geplaatst. Hiermee geeft het bedrijf dus aan een Deens bedrijf te zijn.

OYOY interieur in kamer

Wat biedt het merk allemaal aan?

Misschien weet je nu wel al dat het merk OYOY een merk is van interieurspullen, maar misschien is dit nog wat te vaag. Zo bieden ze spullen aan voor de badkamer, de eetkamer, de hal, het kantoor, de keuken, de slaapkamer en de woonkamer. Enkele voorbeelden van zulke spullen zijn bijvoorbeeld een kussen in de vorm van een cactus, placemats met daarop een regenboog, een pannenonderzetter, een kussen in de vorm van een paddenstoel, een kussen in de vorm van een hond enzovoort.

Zie hier: Hippe OYOY vloerkleden en ook andere merken kinderkamer tapijten

Waar kan je de producten van OYOY aankopen?

Misschien vraag je je af waar je de producten van OYOY kan aankopen.  Wanneer je deze naam intikt op het internet, dan vind je de officiële website terug met alle shops waar je terecht kan voor deze spullen. De officiële website is www.oyoy.dk. Maar ook op andere websites kan je terecht voor het aankopen van deze spullen. Zo’n website is bijvoorbeeld www.nordicliving.be, https://www.rewinddesign.be/collections/oyoy enzovoort. Er zijn dus tal van manieren om producten van OYOY aan te kopen. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op tweedehandswebsites voor deze spullen. Misschien bieden anderen deze spullen wel opnieuw te koop aan!

Hoeveel kost een product van OYOY?

Misschien heb je wel interesse in een van deze producten van OYOY, maar vraag je je af wat de prijs hiervoor is. Hier is helaas geen eenduidig antwoord te geven, want dit hangt enerzijds af wat je koopt van dit merk en anderzijds ook van waar je dit aankoopt (koop je dit online of in de winkel, of koop je dit tweedehands aan?). Wil je dus graag meer te weten komen over de prijzen, dan neem je zelf beter eens een kijkje op verschillende websites of in de shops hiervoor!